O meni

Ukratko

Nekoliko reči

Moje ime je Stefan, student/freelancer/bloger/web dizajner iz Zrenjanina. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama više od 8 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam bloga Saznaj Novo na kome aktivno radim i pišem 5 godina.

Od osnovne škole se bavim izradom web sajtova i još tada sam se opredelio za internet kao moj budući primarni posao. Nekoliko godina, i izrađenih sajtova, kasnije odlučujem da pokrenem nešto svoje, i to je upravo blog Saznaj Novo. Ljubav prema web dizajnu i kodiranjem učinila je da blog pretrpi dosta izmena, ali sve u cilju usavršavanja samog bloga kao i mojih veština u kreiranju sajtova.

Pored samog kodiranja i dizajniranja polako sam ušao u internet marketing kao i u SEO. To mi je otvorilo mnogo mogućnosti i prilika koje sam uspešno iskoristio i uspeo da obezbedim sebi da radim posao koji volim. Imao sam prilike da radim sam, u timu, u firmi, za domaće, za strane klijente, upoznam dosta uticajnih ljudi na internetu, i iz svega toga sam stekao dosta iskustva.

Naravno, fakultet sam upisao, informatički smer, ali manje zbog konkretnog znanja a više zbog prilike da upoznam osobe koje zanima isto što i mene, a možda i buduće saradnike… što i jesam.

Danas studiram, vodim blog, posećujem IT konferencije, delim stečeno znanje, ali pre svega: radim ono što volim.

Uz rad uvek slušam muziku, a u slobodno vreme rešavam Sudoku, rubikovu kocku, razne logičke probleme, crtam... i ne igram igrice (šalim se, samo malo :)

Zanimaju me robotika i elektronika pa s vremena na vreme radim neke svoje mini-projekte. Raspberry Pi je glavna igračka na mom radnom stolu.

Nekoliko slika

Skills:

Wordpress

95% 95% Complete

Photoshop

90% 90% Complete

Web Design

87% 87% Complete

CSS 3

85% 85% Complete

HTML 5

85% 85% Complete